Over Kim Klein

Ik help jou om jouw droomleven te leven

Over jou

Heb jij het idee dat je meer uit je leven kunt halen? Het gevoel alsof je vastloopt? Het idee dat je op automatische piloot leeft? Doe je teveel voor anderen en te weinig voor jezelf?


En wil je daar veranderen in brengen? Wil jij je fysiek en mentaal krachtig voelen? Helemaal verliefd op jezelf? En wil je rust in je hoofd en leven ervaren? Wil jij jouw droomleven leven en jouw maximale potentieel benutten?

Naar mij

Over mij

Ik ben Kim Klein, leraar en coach in fysieke en mentale gezondheid.


Zelf besefte ik op een gegeven moment dat ik niet echt tevreden was met mijn leven. Ik voelde mij niet gelukkig met mijn baan, was te afhankelijk van anderen en was een people pleaser. En toen kreeg ik opeens een burn-out met paniekaanvallen.


Gelukkig heb ik deze les mogen meemaken en was dat voor mij een keerpunt, zodat ik daarna aan mijn mindset ben gaan werken en kon doen wat ik echt leuk vind.


Ik focus mij op mannen en vrouwen die het gevoel hebben dat zij meer uit hun leven kunnen halen en die het verlangen hebben om hun maximale potentieel te benutten.


In mijn 1:1 coaching gebruik ik de drie pijlers 'mindset, voeding gen beweging' als middel om jou fysiek en mentaal krachtig te laten voelen, verliefd te laten worden om jezelf en je rust in je hoofd en leven te laten ervaren.


Mijn coaching is voor jou als je niet een prima leven wilt leven, maar als je alles eruit wilt halen wat erin zit. Als jij het verlangen hebt om de rest van je leven je droomleven te leven.

Naar ons


Diploma's en specialisaties

- Gediplomeerd leerkracht en coach, specialisatie biologie en gezondheid (hbo/universitair)

- Gediplomeerd in beweging (hbo/universitair)

- Gediplomeerd in mindset en gedragsproblematiek (hbo/universitair)

- Ervaring als personal trainer en in het geven van groepstrainingen

- Ervaring als leerkracht en begeleider in mensen met gedragsproblemen

- Ervaring als 1:1 coach en groepscoach fysieke en mentale gezondheid

- Cursus body based trauma work en familiesysteem

- Dagelijks blijf ik mij ontwikkelen en volg ik cursussen op het gebied van mindset, voeding en beweging, neem ik deel aan evenementen en lees ik boeken over gezondheid

Over ons

Laten we eens online een drankje drinken en je doelen bespreken. Even bellen is kort en vrijblijvend.

Zij waren je voor

Mijn zelfbeeld is enorm verbeterd en

ik voel mij fysiek veel krachtiger

Ik ben met de coaching bij Kim begonnen omdat ik jaar in jaar uit in hetzelfde cirkeltje bleef en niet veel groei zag qua mindset en fysiek. Daar was ik klaar mee! Ik wilde mijn zelfbeeld verbeteren en mij fysiek krachtiger voelen.


Hier ben ik een heel stuk in gegroeid. Ik heb veel over mijzelf geleerd en mijn ‘negatieve’ punten een positieve draai kunnen geven.


Kim is altijd erg eerlijk en stelt je de goede vragen waardoor je weer anders naar je situatie gaat kijken en helderheid krijgt.


De wekelijkse gesprekken vind ik erg fijn en ze reageert snel op appjes.


Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen die zijn beste leven wil gaan leven. Ik ben inmiddels ook aan mijn tweede traject begonnen met Kim

Pamela Maas


Gaanderen

Kim heeft mijn ogen geopend en ik ben weer gelukkig en blij met mijzelf

Ik was niet meer zo tevreden over mijzelf en mijn leven. Ik had moeite om uit bed te komen en beleefde niet veel plezier meer. Ik wilde van die negatieve gedachten af en mij weer positiever en gelukkiger voelen.


Samen hebben we gezorgd dat dit weer terugkwam. Ik weet nu de aanleiding van mijn gedachten, omdat ik patronen herken. Mijn kernwaarden en kwaliteiten weet ik nu. Samen hebben we routines, gewoonten en standaarden neergezet.


Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen en dat ik het plezier weer heb teruggevonden en dat ik weet waar ik gelukkig van word. Ik ben weer blij met mijzelf.


Ik waardeer het dat Kim zo eerlijk en duidelijk is. Dat is wat ik nodig had om mijn ogen te openen. Kim heeft een super aanpak en heeft alles duidelijk wat ze bij mij moest doen en wat voor mij werkt.


Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen die meer inzicht in zichzelf wil en een goede aanpak om zijn of haar doelen te bereiken. Het is het dubbel en dwars waard! Dankje dankje dankjewel Kim!

Melanie M.,


Castricum

Kim zet mij een spiegel voor en confronteert mij op een goede manier met mijzelf

Toen ik mij aanmeldde voor coaching had ik één duidelijk doel voor ogen: leren over gezonde voeding. Tijdens het intakegesprek bleek er meer aan de hand te zijn. Ik voelde mij niet krachtig genoeg en wilde dit graag veranderen. 


Samen met Kim stelde ik een plan op om aan de slag te gaan met mijn fysieke zelfbeeld en kracht. Kim hielp mij met het samenstellen van een trainingsschema en voedingsschema dat paste bij mijn doelen. Ik leerde stap voor stap wat belangrijk was bij het opbouwen van kracht en hoe ik mijn voeding hierop kon aanpassen.


Het belangrijkste inzicht tijdens de coaching was voor mij dat rust een net zo belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl als beweging en voeding.

Ik waardeer het feit dat Kim mij een spiegel voor zette en mij op een goede manier confronteerde met mijzelf.


Voor mij is het duidelijk dat coaching een waardevolle investering is in mijzelf. Het resultaat mag er zijn, ik ben heel tevreden over wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik weet ook dat er ruimte is om te blijven groeien, daarom ga ik verder met een vervolgtraject.

Patrick Haring,


Alkmaar

De stap naar jouw droomleven

Ik help jou je fysiek en mentaal krachtig te voelen. Ik help jou verliefd te worden op jezelf. Ik help je rust in je hoofd en leven te ervaren.


Ben jij benieuwd geworden en wil jij jouw droomleven leven? Plan dan een online koffiemomentje met mij in, zodat we even kunnen kletsen en ik je vast een handje op weg kan helpen.