Trajecten

Ik help jou een next level vrouw te worden waarbij je liefde, succes en de leukste klanten gemakkelijk aantrekt.


ARE YOU READY?

Summer Sprint

Verantwoordelijkheid nemen, focus bepalen, perfectionisme loslaten en GAAN 🚀

6 weken volledige focus op jou.

Weg met die blokkades en excuses. We gaan tijdsefficient werken en kijken naar wat er wél mogelijk is. Juist in de zomerperiode. Zodat jij een lekkere basis legt en je wat je nu leert altijd toe kan passen. Zodat je tijd hebt voor jezelf, je familie, leuke dingen en lekker van de zon genieten deze periode.

Dit is de inhoud van het traject:
🍾 1:1  online kick-off van 1 uur
🍾 Op maat gemaakt plan van aanpak
🍾 elke week een weekstart
🍾 Next level online leeromgeving

🍾 Next level community


Ter waarde van 4000 nu voor maar 999

Ik vind het super leuk om dit te mogen doen, ben het gestart vanuit enthousiasme en daarom ook deze lage investering. Ik ben zelf dan ook op vakantie. Je kan lekker deelnemen via je mobiel als je op het strand ligt. De Q&A's, masterclasses etc zullen kort zijn, zodat je dit makkelijk kan implementeren.

Aan de ene kant doen we dit door het stukje psychotherapie om onzichtbare patronen zichtbaar te maken en blokkades op te heffen. Aan de andere kant door praktische planmethoden om routines te optimaliseren en consistent stappen te zetten. Ik help jou dus in 8 weken tijd door een ijzersterke mindset en planning naar je ON FIRE voelen.

Het draait vooral om consistentie. Je gaat het lekker doen.

Het traject zelf is in juli en augustus en wanneer je hem bestelt, krijg je meteen al toegang tot de online leeromgeving met alle bonussen. Als je wilt kan je meteen starten 🚀

P.s. dit traject zal maar 1 keer in deze vorm plaats vinden.

Klaar voor snelle groei? Ik help je er graag bij en gun het je zo.

Doe mee met de next level party

Doe mee met de masterclass en we zetten een sterk plan van aanpak neer voor jouw next level.

Zij waren je voor

Ik ben met de coaching bij Kim begonnen omdat ik jaar in jaar uit in hetzelfde cirkeltje bleef en niet veel groei zag qua mindset en fysiek. Daar was ik klaar mee! Ik wilde mijn zelfbeeld verbeteren en mij fysiek krachtiger voelen.


Hier ben ik een heel stuk in gegroeid. Ik heb veel over mijzelf geleerd en mijn ‘negatieve’ punten een positieve draai kunnen geven. 


Kim is altijd erg eerlijk en stelt je de goede vragen waardoor je weer anders naar je situatie gaat kijken en helderheid krijgt. 


Ik zou de coaching aan vrouwen aanbevelen die haar leven willen gaan leven. Ik ben inmiddels ook aan mijn tweede traject begonnen met Kim.

Pamela Maas, Gaanderen

Ik wilde van mijn negatieve gedachten af en mij nog positiever en gelukkiger voelen.


Ik weet nu de aanleiding van mijn gedachten, omdat ik patronen herken. Samen hebben we routines, gewoonten en standaarden neergezet die ik nu uitvoer, waardoor ik positief opsta en ga slapen.


Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen en dat ik een stuk meer plezier ervaar. Ik ben weer blij met mijzelf en trots op mijzelf.


Ik waardeer het dat Kim zo eerlijk en duidelijk is. Kim heeft een super aanpak en heeft alles duidelijk wat ze bij mij moest doen en wat voor mij werkt.


Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen die meer inzicht in zichzelf wil en een goede, duidelijke aanpak om zijn of haar doelen te bereiken. Het is het dubbel en dwars waard!

Melanie M., Castricum

Samen met Kim stelde ik een plan op om aan de slag te gaan met mijn zelfbeeld en kracht.


Het belangrijkste inzicht tijdens de coaching was voor mij dat rust een net zo belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl als beweging en voeding.Ik waardeer het feit dat Kim mij een spiegel voor zette en mij op een goede manier confronteerde met mijzelf.


Voor mij is het duidelijk dat coaching een waardevolle investering is in mijzelf. Het resultaat mag er zijn, ik ben heel tevreden over wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik weet ook dat er ruimte is om te blijven groeien, daarom ga ik verder met een vervolgtraject.

Patrick Haring, Alkmaar

Next level call

Wanneer je een match voelt, lijkt het mij heel leuk om je op weg te helpen door een next level call. In deze call bepalen we wat je kansen zijn en zetten we meteen stappen naar the next level.