1:1 coaching

Ik help jou om jouw droomleven te leven

Dreamlife 1:1 Coaching

Wij gaan minstens 3 maanden samen werken om jouw maximale potentieel te benutten.


Na dit traject:

 • Voel je je fysiek en mentaal krachtig
 • Ben je weer helemaal verliefd op jezelf
 • Ervaar je rust in je hoofd en leven

Met de Dreamlife Coaching heb jij

 • Persoonlijke 1:1 calls
 • Elke week een persoonlijke opdracht
 • Elke week een check-in
 • Minstens 3 maanden 1:1 contact

En al deze VETTE bonussen:

 • Voorbeeld trainingsschema's
 • Voorbeeld voedingsschema's
 • De Dreamlife Planner om je droomleven te plannen
 • Het Dreamlife Dagboek om je progressie bij te houden
 • E-books mindset, voeding en beweging
 • 4 Dreamlife Visualisaties
 • Toegang tot alle 12 modules van de Dreamlife Academy
 • Toegang tot de Dreamlife Community
 • Welkomspakket vol met verrassingen

Stap 1: beginsituatie bespreken

Voordat wij kunnen starten met jouw traject, is het belangrijk dat jij jouw beginsituatie helder hebt. Samen bespreken wij jouw beginsituatie en help ik jou inzicht te krijgen in waar jij nu staat. Ook voer je een zelfevaluatie uit en geef jij jezelf cijfers op bepaalde onderwerpen, zodat je weet waar je staat en we dit aan het eind van het traject kunnen vergelijken.

Stap 2: doelen opstellen

Wij starten met het opstellen van jouw hoofddoel, dit doel gaan wij SMART opstellen. Hierbij wordt er ook gekeken wat jij op andere vlakken wilt behalen. Wanneer ben je tevreden? Hoe ziet jouw droomleven eruit? Dit doe je onder andere aan de hand van visualisaties.

Stap 3: stappenplan opstellen

Samen stellen wij een stappenplan op en je krijgt toegang tot de online producten die jou gaan helpen naar jouw doel. Hierbij worden ook jouw gewoonten, ochtend- en avondroutine, kernwaarden, kwaliteiten en leefregels meegenomen. Hierna wordt er een plan gemaakt voor jouw voeding en beweging.


Jij krijgt handvatten om in kleine stappen aan jouw doel te werken, zodat je succeservaringen kan opdoen.

Stap 4: plannen uitvoeren

Dan is het nu tijd om jouw plannen uit te gaan voeren. 


- Je krijgt persoonlijke 1:1 calls

- Je krijgt elke week persoonlijke opdrachten

- Je hebt elke week een check-in moment

- Het hele traject 1:1 contact


EN je hebt toegang tot alle VETTE BONUSSEN:

- Een persoonlijk trainingsschema

- Een persoonlijk voedingsschema

- De Dreamlife Planner om je droomleven te plannen

- Het Dreamlife Dagboek om je progressie bij de houden

- E-books mindset, voeding en beweging

- 4 Dreamlife Visualisaties

- Toegang tot de Dreamlife Academy met 12 modules

- Toegang tot Dreamlife Community

- Welkomspakket met startproducten


Een super DIK pakket met volledige begeleiding. Alles om je fysiek en mentaal krachtig te voelen, verliefd te worden op jezelf en rust in je hoofd en leven te ervaren.


Stap 5: lange termijn

Natuurlijk wil je resultaten blijven zien, daarom is het na 3 maanden mogelijk om gebruik te maken van een maandelijks abonnement. Na deze 3 maanden kunnen wij samen verder de diepte in, zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

De stap naar jouw droomleven

Ik help jou je fysiek en mentaal krachtig te voelen. Ik help jou verliefd te worden op jezelf. Ik help je rust in je hoofd en leven te ervaren.


Ben jij benieuwd geworden en wil jij jouw droomleven leven? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in, zodat ik je vast een handje op weg kan helpen.

Zij waren je voor

Mijn zelfbeeld is enorm verbeterd en

ik voel mij fysiek veel krachtiger

Ik ben met de coaching bij Kim begonnen omdat ik jaar in jaar uit in hetzelfde cirkeltje bleef en niet veel groei zag qua mindset en fysiek. Daar was ik klaar mee! Ik wilde mijn zelfbeeld verbeteren en mij fysiek krachtiger voelen.
Hier ben ik een heel stuk in gegroeid. Ik heb veel over mijzelf geleerd en mijn ‘negatieve’ punten een positieve draai kunnen geven.
Kim is altijd erg eerlijk en stelt je de goede vragen waardoor je weer anders naar je situatie gaat kijken en helderheid krijgt.
De wekelijkse gesprekken vind ik erg fijn en ze reageert snel op appjes.
Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen die zijn beste leven wil gaan leven. Ik ben inmiddels ook aan mijn tweede traject begonnen met Kim
Pamela Maas


Gaanderen

Kim heeft mijn ogen geopend en ik ben weer blij en gelukkig met mijzelf

Ik was niet meer zo tevreden over mijzelf en mijn leven. Ik had moeite om uit bed te komen en beleefde niet veel plezier meer. Ik wilde van die negatieve gedachten af en mij weer positiever en gelukkiger voelen.


Samen hebben we gezorgd dat dit weer terugkwam. Ik weet nu de aanleiding van mijn gedachten, omdat ik patronen herken. Mijn kernwaarden en kwaliteiten weet ik nu. Samen hebben we routines, gewoonten en standaarden neergezet.


Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen en dat ik het plezier weer heb teruggevonden en dat ik weet waar ik gelukkig van word. Ik ben weer blij met mijzelf.


Ik waardeer het dat Kim zo eerlijk en duidelijk is. Dat is wat ik nodig had om mijn ogen te openen. Kim heeft een super aanpak en heeft alles duidelijk wat ze bij mij moest doen en wat voor mij werkt.


Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen die meer inzicht in zichzelf wil en een goede aanpak om zijn of haar doelen te bereiken. Het is het dubbel en dwars waard! Dankje dankje dankjewel Kim!

Melanie M.,


Castricum

Kim zet mij een spiegel voor en confronteert mij op een goede manier met mijzelf

Toen ik mij aanmeldde voor coaching had ik één duidelijk doel voor ogen: leren over gezonde voeding. Tijdens het intakegesprek bleek er meer aan de hand te zijn. Ik voelde mij niet krachtig genoeg en wilde dit graag veranderen. 


Samen met Kim stelde ik een plan op om aan de slag te gaan met mijn fysieke zelfbeeld en kracht. Kim hielp mij met het samenstellen van een trainingsschema en voedingsschema dat paste bij mijn doelen. Ik leerde stap voor stap wat belangrijk was bij het opbouwen van kracht en hoe ik mijn voeding hierop kon aanpassen.


Het belangrijkste inzicht tijdens de coaching was voor mij dat rust een net zo belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl als beweging en voeding.

Ik waardeer het feit dat Kim mij een spiegel voor zette en mij op een goede manier confronteerde met mijzelf.


Voor mij is het duidelijk dat coaching een waardevolle investering is in mijzelf. Het resultaat mag er zijn, ik ben heel tevreden over wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik weet ook dat er ruimte is om te blijven groeien, daarom ga ik verder met een vervolgtraject.

Patrick Haring


Alkmaar

De stap naar jouw droomleven

Ik help jou je fysiek en mentaal krachtig te voelen. Ik help jou verliefd te worden op jezelf. Ik help je rust in je hoofd en leven te ervaren.


Ben jij benieuwd geworden en wil jij jouw droomleven leven? Plan dan jouw gratis adviesgesprek in, zodat ik je vast een handje op weg kan helpen.